Alla hjärtans dag is coming up

Då är vi inne på den tiden på året. Alla hjärtans dag. Majoriteten av de som lever i ett förhållanden är extra gulliga och av de som inte är det så är majoriteten nedstämmda över att "dom är ensama". Jag vill bara inflika lite här. Deppa inte ihop! Alla hjärtans dag är ALLA hjärtans dag.! Den är till för dom du älska, så spendera den med dom du älskar. Det behöver inte vara en partner. Det kan vara en kompis, en förälder, familj, vän, hund, släkting, ja vad som hellst. Vi har blivit så insnöade på att det skall vara en dag för alla i ett förhållande men det är en dag av kärlek och visa de man tycker om lite extra kärlek.

Samla ihop lite kompisar och laga mat, ta en film och spela lite spel och skratta och ha kul tillsammans. Eller gå ut och dansa på helgen och dansa av dig det som känns tungt och spendera söndagen på en bio med en vän eller laga middag åt din familj som ni kan samlas runt. Unna dig själv något du inte gör annars eller skäm bara bort dig själv lite extra.

Alla hjärtans dag är inte bara till för dom som befinner sig i ett förhållande utan för alla med ett HJÄRTA. Dvs alla. Fira den med dom du tycker om och gör något som gör dig glad. Det får dig helt klart att må bättre än att sitta hemma på sofflocket och gråta framför "The notebook".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0